Selecteer een pagina

Over ons

Wij zijn BagIt. BagIt is een minionderneming gespecialiseerd in de verkoop van katoenen draagtassen en katoenen turnzakken gemaakt van duurzaam, ecologisch katoen. Deze tassen en turnzakken krijgen hippe en leuke bedrukkingen door middel van een milieuvriendelijke zeefdruk.

Het schooljaar gaat snel, en onze eerste verkoopmomenten staan al vlug aan de deur. Vergeet dus zeker niet onze Facebook en Instagram te volgen, waar alle updates opkomen.

Ons logo

We hebben gekozen voor dit logo omdat het duidelijk onze activiteiten en ons doel weergeeft. Het BagIt team heeft namelijk het doel om van de wereld een betere plaats te maken. Dit doen we door het gebruiksgemak van de consument te vergroten door herbruikbare trendy tassen te verkopen. Dit hebben we uitgewerkt in ons logo. Verder werken we met een groene kleur omdat dit de kleur is die het milieu weerspiegelt. Hier willen we ook aan bijdragen. Hierdoor zijn onze tassen herbruikbaar en ecologisch, zo vermijden de consumenten het gebruik van plastic zakjes. De pijl naar boven geeft onze weg naar een beter milieu weer.

“Every Bag Counts”

Dit is onze baseline omdat deze wederom duidelijk onze visie weergeeft. Met deze baseline willen wij aantonen dat elke zak belangrijk is en dat elke plastic zak kan vermeden worden.

Dit is een aanwinst voor zowel onze onderneming als voor het milieu. Deze quote was tevens onze eerste bedrukking die we in productie hebben laten gaan. Dit ontwerp verkocht zeer vlot. We zijn met plannen bezig voor nieuwe bedrukkingen en wie weet komt onze baseline nog eens terug.